Projecten

KKS heeft een diepriool aangelegd op circa 4,5 meter diepte bij de steenfabriek Calduran te Hoogersmilde. Hier beginnen we met het ontgraven om een put te plaatsen. Het riool wordt één meter in diameter. Om het riool te kunnen ontgraven komen we veel obstakels tegen, zoals waterleidingen, kabels en leidingen en dergelijke.


Koers Aannemingen legt een diepriool aan op 4,5 meter diepte. Het aanleggen van een riool onder diverse leidingen door Koers Aannemingen.
Het aanleggen van een diepriool door Koers Aannemingen.

Rond het riool wordt meestal gebronneerd. Dit om de sleuf zo droog mogelijk te houden.

Koers Aannemingen verricht precisiewerk bij het plaatsen van een rioolbuis. De rioolbuizen worden door Koers Aannemingen met zand aangevuld.

Het plaatsen van de buis is toch redelijk precisiewerk. Dit werk wordt gegraven met een Volvokraan EC 460. Deze kraan kan in iedere bak circa 4 m3 grond verplaatsen en wordt ook gebruikt omdat de buizen 3,3 ton wegen.

Het riool heeft een lengte van 110 meter, deze wordt gebruikt om twee waterschapssloten met elkaar te verbinden. Ook een transportband waarmee het zand de fabriek in getransporteerd wordt, is een obstakel tijdens de werkzaamheden. We hebben deze onderstut met behulp van een stalen frame, welke 12 meter lang is.


Koers Aannemingen tijdens het aanleggen van een diepriool. Het plaatsen van de rioolbuis door Koers Aannemingen.

Hier is te zien hoe de buizen in de sleuf worden gehesen.
We zijn begin december begonnen en voor de kerstdagen was het werk gereed.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!