Bedrijven

Koers Aannemingen BV is een onderdeel van het huidige KKS beheer BV te Hoogersmilde. Koers Aannemingen voert grond- en sloopwerkzaamheden uit en is gespecialiseerd in de aanleg van fiets- en wandelpaden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van o.a. het in eigen beheer ontwikkelde product als DurEko-mix en KoMex. De realisatie van de projecten vindt plaats door de vaste medewerkers van Koers Aannemingen BV en wordt volledig met behulp van eigen materieel uitgevoerd. Opdrachtgevers zijn o.a. overheden, semi-overheden, industrie, ingenieursbureaus, cultuurtechnische- en aannemingsbedrijven.Sloopwerkzaamheden
Voor de sloopwerkzaamheden, uitgevoerd door Koers Aannemingen BV, worden o.a. hydraulische graafmachines gebruikt. Deze zijn al dan niet voorzien van rupsbanden en uitgerust met sloophamers, sorteergrijpers, knipscharen en betonvergruizers.

Tijdens de uitvoering van de sloop staat het ‘selectief slopen’ centraal. Hierbij worden de vrijkomende afvalstoffen zoals groenafval, bouw- en sloopafval, grond, zand en leem gesorteerd en op materiaal ingedeeld. De gesorteerde afvalstoffen worden verwerkt tot producten die weer toepasbaar zijn.

Zo wordt het ingezamelde puin door de puinbrekerij in Bovensmilde verwerkt tot diverse granulaatsoorten en wordt het groenafval verwerkt tot organische stoffen en cultuurtechnische producten als compost, teelaarde en bomengrond. Deze restafvalstromen worden door Koers Handel BV afgezet en door Koers Aannemingen BV zo veel mogelijk zelf toegepast in de onderhanden werken.

Milieu en hergebruik staan bij KKS beheer BV hoog in het vaandel.

Activiteiten:
grondwerk
sloopwerk
aanleg van fiets- en wandelpaden
immobilisatie en stabilisatie
puinbreken

Het materieel bestaat uit:
laadschoppen
hydraulische graafmachines
dumpers
mobiele menginstallaties
mobiele zeefinstallaties
mobiele puinbrekers
fietspadmachines
walsen

VCA Certificaat
Koers Aannemingen BV is in het bezit van het VCA** certificaat.

Kvknr. 04070553.


Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!