Bedrijven

Koers Handel BV, een dochteronderneming van KKS Beheer BV, is een duurzame en betrouwbare speler in de civieltechnische- en de cultuurtechnische sector. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en handel van bouwgrondstoffen, evenals de verhuur van materieel. De productie omvat een breed scala aan materialen voor de wegenbouw, zoals zand, funderingsmaterialen en halfverhardingen. Daarnaast produceert het bedrijf ook cultuurtechnische grondstoffen zoals teelaarde, compost, bomengrond en sportveldenzand. De handel omvat siersplit en grind.De productieprocessen worden duurzaam uitgevoerd en omvatten zandwinning, puinbrekerij, wasinstallatie, composteringsinstallatie en de mengcentrale. Koers Handel BV onderscheidt zich door het aanbieden van een end-to-end service. Bij het aannemen van een afvalstoffenopdracht, haalt het bedrijf deze stoffen op met eigen vervoer en verwerkt ze op de recyclinglocaties tot een toepasbaar product. De leveringen van de diverse materialen worden uitgevoerd vanaf verschillende locaties, zowel met eigen vrachtvervoer als met schepen.

Bovendien biedt Koers Handel BV ook een breed scala aan verhuur van materieel. Dit omvat hydraulische graafmachines, mobiel of rups, die zijn uitgerust met een kraanboek en kunnen worden geleverd met sloophamer, sorteergrijper, knipschaar of betonvergruizer. Het bedrijf verhuurt ook laadschoppen, zeefmachines, dumpers, containers en kiepwagens.

Ons productiemachines zijn volledig geelectificeerd en draaien volledig op energie opgewekt uit onze eigen zonnepanelen. Ons materieel en wagenpark draait op een duurzame brandstof die volledig CO2 is gecompenseerd en niet of nauwelijks fijnstof uitstoot.

Kvknr. 04070524


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!