Informatie

Koers Aannemingen hanteert als kernprincipes 'veiligheid' en 'selectief slopen' bij al onze sloopactiviteiten. Wij volgen nauwgezet de procedures en richtlijnen van de BRL SVMS-007 'Veilig en Milieukundig Slopen', zoals opgesteld door de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS). Deze methodiek omvat de volgende cruciale stappen:

  • Inspectie en Stoffeninventarisatie: Een grondige inspectie van het sloopobject en een inventarisatie van alle aanwezige materialen.
  • Veiligheid & Gezondheidsplan (V&G-plan): Opstellen van een gedetailleerd plan om de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen te waarborgen.
  • Uitvoeringsmethode: Gedetailleerde planning en uitvoering van de sloopwerkzaamheden.
  • Behandeling en Afvoer: Zorgvuldige behandeling en verantwoorde afvoer van sloopmaterialen naar erkende verwerkingsfaciliteiten.
  • Oplevering: De finale stap waarin de slooplocatie schoon en volgens afspraak wordt opgeleverd.

Ons doel is het maximaliseren van het hergebruik van vrijkomende sloopmaterialen, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid.

Certificatieproces en Erkenning
Tussen augustus en december 2015 heeft Koers Aannemingen een uitgebreid toelatingsonderzoek ondergaan. Dit onderzoek, uitgevoerd door de certificatieinstelling SGS Intron Certificatie BV, bevestigde dat Koers Aannemingen volledig voldoet aan de SVMS-007 managementsysteemvereisten. Het toegekende certificaatnummer is SL-157, geregistreerd in het SVMS-certificaatregister onder nummer SVMS-SL-459.


Certificaat SL-156-5 signed - webversie.pdf


Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!