Projecten

Ten behoeve van de uitbreiding van het winkelcentrum Vredeveld te Assen verricht Koers Aannemingen BV het grondwerk, de aanleg van de riolering en het verzorgen van de bestrating in opdracht van Ploegmakers Beheer BV te Assen en Stagoed Investments BV te Assen. De aanvang van de werkzaamheden bestaat uit het aanbrengen van een geschoorde damwand rondom de bouwput van vier meter diep, waarbinnen de heipalen worden aangebracht. Na het aanbrengen van de heipalen wordt met behulp van een hydraulische graafmachines en minigravers de bouwput en parkeerkelder uitgegraven onder de schoren van de damwand door.

Aanbrengen funderingspalen door Koers Aannemingen - Plan Vredeveld Assen. Ontgraven bouwput door Koers Aannemingen - Plan Vredeveld Assen.
Leem ontgraven en afvoeren door Koers Aannemingen - Plan Vredeveld Assen. Aanvoer drainagezand t.b.v. bouwput voor Koers Aannemingen - Plan Vredeveld Assen.

Het vrijkomende leem wordt uit de bouwput gehaald en afgevoerd naar onze locatie Grietmanswijk te Bovensmilde voor verdere verwerking. Drainagezand wordt aangevoerd om de bouwput te draineren. Met behulp van minigravers worden de kespen uitgegraven, welke dienen voor de fundering voor het dek van de parkeerkelder. De laatste betonpalen worden gesneld en daarna de laatste kespen uitgegraven.

Ontgraven kespen met minikranen i.v.m. beperkte ruimte door Koers Aannemingen - Plan Vredeveld Assen. Laatste werkzaamheden voor de fundering van plan Vredeveld te Assen
Het zandbed onder de betonvloer egaliseren. Het aanbrengen van de staalnetten, welke in de betonvloer komen.

Daarna wordt het zandbed onder de betonvloer geŽgaliseerd ten behoeve van het staalwerk dat in de betonvloer komt. De staalnetten, welke in de betonvloer komen, worden aangebracht.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!