Vacatures

‘Voortdurend in beweging’. Dat kenmerkt het financieel gezonde familiebedrijf Koers al meer dan 100 jaar, sinds 2018 zijn ze in Nederland zelfs bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Momenteel wordt het bedrijf gerund door de vierde generatie en groeit het hard. Koers ontwikkelde zich van transportonderneming tot de huidige onderneming KKS Beheer BV, Koers bvba en Koers GmbH met diverse onderliggende activiteiten op het gebied van (wegen)bouw, civiele techniek, cultuurtechniek, grond- en sloopwerkzaamheden en waterdoorlatende halfverharding. Qua duurzaamheid en innovatie loopt Koers met haar 70 medewerkers in haar vakgebied voorop. Een voorbeeld is de eigen ontwikkelde DurEko-mix halfverharding, waarvan de productie in eigen beheer plaatsvindt op een CO2-neutraal ingerichte productielocatie.

Voor de markt in Vlaanderen en WalloniŽ zoeken we per direct twee personen die vanuit de vestiging in BelgiŽ gaan meewerken aan de verdere groei. Het kantoor van Koers bvba bevindt zich in Antwerpen, het hoofdkantoor bevindt zich in Hoogersmilde (Drenthe, Nederland).

Accountmanager Vlaanderen
Wegenbouw, specialisatie wandel- en fietspaden.

De uitdaging bij Koers
Klantenwerving en klantenbinding, dat is waar het om gaat. Binnen je werkgebied (we zoeken 1 persoon voor WalloniŽ en 1 persoon voor Vlaanderen) maak je afspraken en leg je bezoeken af bij zowel bestaande als nieuwe klanten, welke je meermaals per jaar bezoekt. Je klantenportefeuille bestaat onder andere uit steden en gemeenten, studiebureaus, landschapsarchitecten, wegenbouwers en tuinaannemers. Je ziet commerciŽle kansen, brengt offertes uit en weet deze om te zetten naar concrete opdrachten. In het kader van duurzame innovatie en het actuele productportfolio van Koers, zal je ook voorlichting en advies geven aan je (potentiŽle) klanten. Je legt direct verantwoording af aan de (commercieel) eindverantwoordelijke voor BelgiŽ.

Idealiter heb je je eerste stappen op commercieel gebied gezet en zie je deze functie als een tweede of derde stap in je carriŤre. In deze functie werk je vooral vanuit huis en van daaruit bezoek je de klanten. Je hebt regelmatig overleg en afstemming met de collega’s van het hoofdkantoor in Nederland. Samen met het salesteam sta je garant voor behoud en voortzetting van de sterke en langdurige klantrelaties middels een excellente service- en marktgerichtheid.

Het ideaalprofiel
  • HBO werk- en denkniveau, bereikt door een opleiding in commerciŽle en/of technische richting en/of ervaring in een buitendienst.
  • Affiniteit met wegenbouw, grondwerkzaamheden, asfalt en/of beton helpt je om snel een waardevolle gesprekspartner voor de markt in Vlaanderen en WalloniŽ te zijn.
  • Klantgerichtheid, onderhandelingsvaardigheid, overtuigingskracht, excellente servicegerichtheid en betrokkenheid zijn jouw kerncompetenties.
  • Je bent daarnaast te typeren als iemand die makkelijk contact legt en samenwerkt, oprecht no nonsens is en van aanpakken weet.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans, zeker voor de markt in WalloniŽ een vereiste.

Interesse in deze commerciŽle rol met handelsgeest bij Koers?
Heb jij het lef en de ervaring om deze interessante uitdagende rol bij Koers te pakken? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie. ASBR YouManagement verzorgt de arbeidsmarktcommunicatie en zal kandidaten een online assessment afnemen. Bij vragen en voor reacties kan je rechtstreeks contact zoeken met Nicole Schoutens van Koers bvba via nschoutens@koers-bvba.be of +32 491 631 964. Acquisitie en aanbiedingen van arbeidsbemiddelingsbureaus zijn niet welkom en worden niet in behandeling genomen.

Vacature is vervuld!


Contactinformatie

Koersmix BV
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen

T: +32 (0) 3 205 92 96
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!