Projecten

Dit jaar vindt van 5 april tot en met 7 oktober de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade plaats in Venlo. De Floriade is de grootste internationale wereldtuinbouwtentoonstelling welke eens per tien jaar wordt gehouden.

Uitganspunt vormt het centrale thema van deze editie ‘Be part of the theatre in nature, get closer to the quality of life!’. Dit thema is uitgewerkt op vijf themavelden.
Op een tweetal van deze themavelden kunt u producten van Koers terugvinden.

In het themaveld Environment ligt de tuin van Verver Export B.V, Voor de paden is er gekozen voor het product KoMex® geel. In het tuinontwerp zijn veel gebogen lijnen terug te vinden en KoMex® geel komt hier goed tot zijn recht qua kleur en eigenschappen.
KoMex® is een halfverharding met een natuurlijke uitstraling welke leverbaar is in de kleuren rood, geel, naturel en antraciet.
KoMex®-paden zijn stabiel, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor hergebruik.

KoMex geel Verver tuin

Tevens vindt u in het themaveld Enviroment de inzending ‘’Inspirience’’ van Arcadis. Hier is de halfverharding DurEko-mix® toegepast. Het paviljoen van Arcadis ligt direct aan het centrale verdeelplein bij de entree van de Floriade. DurEko-mix® is een zeer sterke halfverharding die gebaseerd is op het cradle-to-cradle principe en is geschikt voor wandel- en fietspaden in een bosrijke en landelijke omgeving.


My Green World is de inzending van de Nederlandse Rijksoverheid in het themaveld Education & Innovation. Aan de ingang van de reusachtige kiem ligt het leemplein gemaakt van KoTRec TL en een strook KoMex® rood. KoTRec TL is een duurzame verharding gebaseerd op hergebruikt leem en heeft een natuurlijke uitstraling en kleur. KoTRec T is met recht een goed voorbeeld van een cradle-to-cradle product.
De Floriade is geopend van 5 april tot en met 7 oktober 2012 en zal naar verwachting 2 miljoen bezoekers trekken uit de hele wereld.Contactinformatie

Koers Handel BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!