Projecten

Koers Aannemingen heeft in maart 2011 een significante verbetering aangebracht aan een zandweg aan de Overmansweg in Emmen. Het doel van dit project was het verbeteren van de begaanbaarheid van het pad, dat voorheen te los was en daardoor problemen opleverde, vooral tijdens natte omstandigheden.

Onze oplossing was het toepassen van hydraulisch zand, een materiaal dat bekend staat om zijn stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs onder wisselende weersomstandigheden. Dit product, eenmaal aangebracht en verdicht, zorgt voor een solide en duurzaam pad dat het hele jaar door goed begaanbaar is, zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke uitstraling.

Het gebruikte hydraulisch zand is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de eisen van stabiliteit en esthetiek. Het resultaat is een verbeterde zandweg die niet alleen de esthetische waarde van het gebied respecteert, maar ook de functionele kwaliteit verhoogt voor alle gebruikers.

Hydraulisch zand type "Emmen" Hydraulisch zand type "Emmen"

Hydraulisch zand type "Emmen" Hydraulisch zand type "Emmen"

Hydraulisch zand type "Emmen" Hydraulisch zand type "Emmen"

Na de aanleg heeft Koers Aannemingen gezorgd voor een nauwkeurige profilering en verdichting van de andweg, waardoor deze een betrouwbare route is geworden voor dagelijks gebruik.


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!