Vacatures

De functie

Tot de werkzaamheden behoren het, onder toezicht, bedienen van de op het machinepark aanwezige shovels en graafmachines, waaronder o.a. de rupskraan en de laadschop. Het (aan)vullen van grondstoffen voor diverse machines, waaronder de puinbreker, de leemmenger de zeefinstallaties en de overig aanwezige machines. Het storten van de aangevoerde (bulk)materialen en de binnenkomende afvalstromen in de desbetreffende bunkers, dan wel de daarvoor bestemde depots. Het, conform richtlijnen, optimaal beladen van de laadruimtes van de vrachtwagens. Het beoordelen en uitvoeren van de tweede acceptatie van aangevoerde lading. Het uitvoeren van eerstelijns onderhoud aan de kranen en shovels. Het verrichten van alle overige werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor een goede voortgang binnen het bedrijf.

Gevraagd wordt
Afgeronde MBO-opleiding tot Machinist op niveau 3/4. Kernwoorden voor deze functie zijn zelfstandig, klantgericht, kwaliteitsgericht, flexibel en accuraat. Bereidheid tot reizen en overnachten.

Wij bieden:

  • een afwisselende job in een innovatieve en groeiende onderneming;
  • prettige werksfeer in een open organisatie
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • salaris marktconform en passend bij opleiding en werkervaring

Sollicitatie
Uw sollicitatiebrief vergezeld van uw CV kunt u richten aan Koers Handel BV, t.a.v. mevr. L. Dermois, bij voorkeur per e-mail: ldermois@kks.nl of per post aan: Koers Handel BV, Rijksweg 198 9423 PE Hoogersmilde. Voor nadere informatie kunt u van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch contact met de heer K.J. Koers opnemen. Telefoonnummer 0592-430303.


Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!