Projecten

Langzaam maar zeker krijgen de halfverhardingen van Koers steeds meer bekendheid in de rest van Nederland. Vorig jaar en ook dit jaar hebben we al verschillende werken uitgevoerd in onder andere het westen van het land en in maart hebben we dan ook KoMex® geel wandelpaden aangelegd in het zuiden van het land, namelijk in Bergen op Zoom.

Grappig detail is dan wel dat de ontwerper van dit plan, namelijk DonkerGroen, uit Sneek komt. DonkerGroen heeft onze halfverhardingen al eerder toegepast onder andere op diverse begraafplaatsen in Drenthe.

Het bestaande bungalowcomplex in Bergen op Zoom was aan een grondige renovatie toe en zo ook de paden en tuinen rondom. In eerste instantie was gekozen voor KoMex® antraciet, later is dit gewijzigd in KoMex® geel. KoMex® geel heeft een warmere uitstraling dan antraciet, bovendien is de toplaag egaal, waardoor de paden zeer goed begaanbaar zijn voor de oudere mensen en mindervaliden die in de bungalows wonen.

Op de foto's is de oude situatie tijdens de renovatie te zien en de net aangelegde KoMex® geel paden in maart dit jaar. Als straks het ingezaaide gras op komt en de bladeren weer aan de bomen komen, ziet het er vast heel mooi uit.

Het bungalowterrein voor aanvang van de werkzaamheden Het bungalowterrein voor aanvang van de werkzaamheden

Het eindresultaat een halfverharding met een natuurlijke uitstraling Het eindresultaat een halfverharding met een natuurlijke uitstraling

KoMex geel een duurzame halfverharding KoMex geel een duurzame halfverhardingKoMex® is een onderhoudsvriendelijke halfverharding, zeer ongevoelig voor vocht, geschikt voor hergebruik en na aanleg direct te gebruiken. Ook houdt KoMex® de doorgroei van onkruid tegen.


Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!