Projecten

"De Notaristuin (de naam zegt het al) maakte deel uit van de aanliggende Notariswoning en is sinds jaar en dag eigendom van de gemeente Winterswijk en is opengesteld als park voor het publiek. Thans wordt dit park gebruikt als doorgang van de parkeerplaatsen aan de ene kant van het park en het winkelcentrum welke aan de andere zijde van het park is gesitueerd.


Aangezien de bestaande begroeiing nogal onoverzichtelijk was en dit de veiligheid om gebruik te maken van dit park in de schemer dan wel 's avonds nogal te wensen overliet heeft de gemeente besloten om het park een totale facelift te geven en het weer op te waarderen tot een volwaardig park en niet tot een groen doorgang naar het centrum.

In deze facelift werd de bestaande beplanting rigorreus gesnoeid dan wel weggehaald en is er een open park ontstaan. Als verharding is gekozen voor een halfverharding en na een aantal gesprekken is door de gemeente Winterswijk besloten om de gele KoMex® van de firma Koers toe te passen.

Duurzame halfverharding KoMex geel te Winterswijk Duurzame halfverharding KoMex geel te Winterswijk

Duurzame halfverharding KoMex geel te Winterswijk Duurzame halfverharding KoMex geel te Winterswijk

Deze halfverharding is pasgeleden door Koers aangebracht en kan gezien worden als het eerste zelfstandige wapenfeit in de Achterhoek. We doen nu ons uiterste best om te zorgen dat we meer van dit soort mooie en duurzame projecten kunnen gaan doen in de Achterhoek."


Contactinformatie

Koers Aannemingen BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’


logoKoers is ISO-gecertificeerd!