Zoeken

Zoeken
 
Koers Handel
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070524
,
,
,
content slider
 

Granulaat op maat


Het planten van bomen in verhardingen kent een aantal beperkingen. Er zijn echter mogelijkheden om bomen succesvol te laten groeien in een verharde, stedelijke omgeving. In de ontwerp- en aanlegfase moet maatregelen getroffen worden voor het creŽren van voldoende, kwalitatief goede en benutbare doorwortelbare ruimte.

Bomengranulaat op maat
Bomengranulaat is een optie voor het inrichten van een stabiele, maar toch doorwortelbare standplaats. Diverse leveranciers stellen standaardgranulaten samen op basis van lavastenen en grauwackestenen. Koers vindt echter dat groeiplaatsinrichting maatwerk is. Een standaardgranulaat is in veel gevallen namelijk niet de meest efficiŽnte oplossing. Samen met BTL Bomendienst past Koers maatwerkgranulaten toe.

Met granulaat op maat kunnen we elke gewenste samenstelling bieden. Stabiliteit voor de verharding en groeimogelijkheden worden voor de bomen op korte en op lange termijn optimaal afgestemd. De exacte samenstelling wordt bepaald op basis van boomsoort, locatie (ondergrond, waterhuishouding etc.) en gewenste toekomst van de bomen.