Zoeken

Zoeken
 
Koers Beheer BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070553
,
,
,
content slider

Jubileum


Koers is een familiebedrijf en viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Inmiddels is de leiding in handen van de vierde generatie Koers. Een bedrijf met een verleden dat begon met een beurtvaart op Groningen en zich heeft ontwikkeld tot de huidige onderneming, waarbij het oog vooral gericht op het klimaat en een duurzame toekomst.

In het kader van 100 jaar Koers hebben we een boek uitgebracht met de titel "Voortdurend in beweging" en organiseren we in september drie dagen lang activiteiten voor iedereen waar we mee werken en voor werken.

Hieronder alvast een voorproefje van het jubileum programma. We zijn nog druk met de voorbereidingen, dus het wordt vervolgd. Houd deze pagina in de gaten!

Donderdag 6 september 2018 | voor genodigden

Congres over de toekomst van de branche

Voor ons jubileumprogramma hebben we ons laten inspireren door de klimaatconferentie van Parijs 2015, die door 174 landen is ondertekend. De bedoeling van deze conferentie was om een wettelijk bindende, universele overeenkomst te sluiten voor het klimaat. Specifieker ging het om afspraken om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, zodat de klimaatopwarming beperkt blijft.

Op donderdag 6 september 2018 organiseren wij op de Grietmanswijk een jubileumcongres voor onze Nederlandse en buitenlandse klanten en voor belangrijke relaties. Het congres gaat niet over de voorbije honderd jaar, wij willen het liever met elkaar hebben over de toekomst van onze branche en onze producten.
Sprekers met opvallende en inspirerende ideeŽn over de toekomt hebben hun medewerking toegezegd. Zo komen Adjiedj Bakas, Egbert Roozen en Thomas Rau hun verhalen met ons delen.Vrijdag 7 september 2018 | voor genodigden
Viering 100 jaar Koers

We gaan het jubileum van Koers op 7 september vieren met officiŽle momenten en allerlei festiviteiten. Dit is de dag om met elkaar stil te staan bij wat er in honderd jaar gebeurd is. Hoe het vier opeenvolgende generaties Koers steeds lukte om in te spelen op veranderingen in de samenleving.
Tijdens de bijeenkomst zal de vierde generatie Koers het jubileumboek Honderd jaar in beweging in dankbaarheid aanbieden aan de derde generatie. Verder willen wij die middag vooral inzoomen op de rol die Koers in de regio speelt.


Zaterdag 8 september 2018 | iedereen is welkom
Open dag

Iedereen is welkom om op onze Open dag te komen kijken waar we in Bovensmilde op de Grietmanswijk mee bezig zijn.
De volgende activiteiten tijdens de Open dag staan op dit moment al vast:
  • demonstratie aanleg wandel- en fietspaden;
  • schow van machines, zoals vrachtwagens, graafmachines, menginstallaties etc;
  • actie verkeersveiligheid fietsers, landbouw- en vrachtverkeer;
  • verkeersdemo met Veijlig Verkeer Nederland, Politie en Brandweer
  • kinderkartbaan, zandbakfeest
  • freestyle bikeshow.

In verband met de grootte van het terrein rijdt een speciaal treintje rond om u langs alle onderdelen van het bedrijf en de festiviteiten te brengen:
Halte Geelshovels, dumpers, bulldozers, kranen
Halte Grijszeefmachines, mengers, doseerinstallatie, puinbrekers
Halte Rood vrachtwagens, fietsen en veiligheid, fietspaden leggen, Freestyle bikeshow
Halte Groenjubileumtent, fietsparcours

En we organiseren tijdens de Open dag voor het eerst de KoersKoers: een vijftig kilometer lange fietstocht waar iedereen aan kan meedoen die bij Koers betrokken is!

Zie voor meer info

Lees ook de andere jubileum artikelen
Lees meer over 100 jaar Koers
Lees het interview met de schrijver van het jubileumboek
Koers blijft op zoek naar nůg schonere processen en betere producten