Zoeken

Zoeken
 
Koers Beheer BV
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070553
,
,
,
content slider

Jubileumactiviteiten in september 2018


In het kader van 100 jaar Koers organiseren we in september drie dagen lang activiteiten voor iedereen waar we mee werken en voor werken.


Donderdag 6 september 2018 | voor genodigden
Congres over de toekomst van de branche

Op donderdag 6 september 2018 organiseren wij op de Grietmanswijk een jubileumcongres voor onze Nederlandse en buitenlandse klanten en voor belangrijke relaties. Het congres gaat niet over de voorbije honderd jaar, wij willen het liever met elkaar hebben over de toekomst van onze branche en onze producten.
Sprekers met opvallende en inspirerende ideeŽn over de toekomt hebben hun medewerking toegezegd. Zo komen Adjiedj Bakas, Egbert Roozen en Thomas Rau hun verhalen met ons delen.

Adjiedj Bakas - door NRC Handelsblad wel eens 'de trendwatcher des vaderlands' genoemd - lieten we in Jubileumnieuwsbrief 2 aan het woord. In deze nieuwsbrief stellen we Egbert Roozen voor. Hij is de voorman van VHG, de brancheorganisatie van de bedrijven in de groene sector.
Vrijdag 7 september 2018 | voor genodigden
Viering 100 jaar Koers

We gaan het jubileum van Koers op 7 september vieren met officiŽle momenten en allerlei festiviteiten. Dit is de dag om met elkaar stil te staan bij wat er in honderd jaar gebeurd is. Hoe het vier opeenvolgende generaties Koers steeds lukte om in te spelen op veranderingen in de samenleving.
Tijdens de bijeenkomst zal de vierde generatie Koers het jubileumboek Honderd jaar in beweging in dankbaarheid aanbieden aan de derde generatie. Verder willen wij die middag vooral inzoomen op de rol die Koers in de regio speelt.
Zaterdag 8 september 2018 | iedereen is welkom
Open dag

Iedereen is welkom om op onze Open dag te komen kijken waar we in Bovensmilde op de Grietmanswijk mee bezig zijn.
De volgende activiteiten tijdens de Open dag staan op dit moment al vast:
  • demonstratie aanleg wandel- en fietspaden
  • actie verkeersveiligheid fietsers en landbouwverkeer/vrachtverkeer
  • veiligheidscheck fietsen
  • fietscrosswedstrijd

De hele dag is iedereen welkom om te komen kijken waar we op de Grietmanswijk mee bezig zijn. Speciaal thema is fietsen en fietsveiligheid. Je kunt onze bijzondere fietspaden komen uitproberen. We laten jong en oud op een speciale manier kennismaken met verkeersveiligheid.
En we organiseren tijdens de Open dag voor het eerst de KoersKoers: een honderd kilometer lange fietstocht waar iedereen aan kan meedoen die bij Koers betrokken is!
Lees ook de andere jubileumartikelen
Koers blijft op zoek naar nůg schonere processen en betere producten
Grondstoffen van de wieg tot de wieg

Lees meer over onze open dag: fietsen en fietsveiligheid
Lees meer over halfverhardingen en fietspaden
Lees interview Egbert Roozen over de toekomst van de groene sector